Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Speciale effecten bij Efteling-achtbaan Baron 1898 werken na zestien maanden

26-10-2016, 20.53 uur

Zestien maanden na de officiële opening van Efteling-achtbaan Baron 1898 zijn alle effecten in werking. Sinds deze week functioneert de grote stoommachine in de voorshow van de dive coaster. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

De machine, verbonden met wielen in het stationsgebouw, moet in beweging komen als een achtbaankarretje gaat rijden. Vanwege technische complicaties functioneerde het effect tot nu toe nooit vlekkeloos.

"De stoommachine en wielen draaien sinds dinsdagochtend weer", vertelt de voorlichtster opgelucht. "Bij de attractie zelf zijn ze er erg blij mee. Het vergroot de totaalbeleving voor onze gasten."

De bouw van Baron 1898 kostte 18 miljoen euro. Eind juni 2015 vond de opening plaats.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be