Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_8bddbb0c0256dcd042cec9170e3b775c, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/vhosts/looopings.nl/httpdocs/blog.php on line 3
Avonturenpark Hellendoorn gaat roken in wachtrijen verbieden - Looopings


Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn gaat roken in wachtrijen verbieden

24-10-2016, 14:20 uur | Reacties

Het wordt verboden om een sigaretje op te steken in de wachtrijen van Avonturenpark Hellendoorn. Vanaf volgend jaar is het niet meer toegestaan om te roken in de rij voor een attractie, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

"Bijna al onze wachtrijen bevinden zich in de openlucht", legt de voorlichter uit. "Als kinderen daar een tijdje moeten stilstaan, wil je niet dat ze last hebben van sigarettenrook." Of er ook aparte rooklocaties komen, wordt nog bekeken.

ZIE OOK: Efteling gaat rookbeleid binnenkort aanscherpen

Het Overijsselse pretpark wilde de maatregel eigenlijk al eerder doorvoeren. "Maar als je het doet, moet je het goed doen. Dus inclusief het instrueren van het personeel en het neerzetten van duidelijke borden." In Avonturenpark Hellendoorn hangt nog wel een sigarettenautomaat. Die gaat mogelijk verdwijnen.

De Efteling maakte afgelopen week bekend dat het rookbeleid in het attractiepark binnenkort wordt aangescherpt. Wat de nieuwe regels gaan inhouden, is nog niet bekend.

Duinrell, Burgers' Zoo en DierenPark Amersfoort zijn nog aan het nadenken over eventuele maatregelen. In parken als Drievliet, Toverland en Walibi Holland is roken in de wachtrijen al langer verboden. Binnenkort overlegt branchevereniging Club van Elf over een gezamenlijk rookbeleid.

ZIE OOK: Open brief: 'Verbied roken in pretparken en dierentuinen'

Reacties
Bijdrage

Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_8bddbb0c0256dcd042cec9170e3b775c, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0