Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Tikibad Duinrell wordt goedkoper op rustige dagen

24-10-2016, 12.30 uur

De entreeprijs van het Tikibad in Duinrell wordt lager op rustige dagen. Vanaf 7 november werkt het Wassenaarse zwemparadijs met een flexibel prijssysteem, om de drukte te spreiden. Het gaat om een experiment.

Bezoekers kunnen op de website van Duinrell de prijzen per dag bekijken. "Vooral op doordeweekse dagen buiten de vakanties is de toegangsprijs lager", meldt een woordvoerder. Aan het einde van het winterseizoen vindt er een evaluatie plaats. Mogelijk wordt hetzelfde systeem later ook gebruikt voor het attractiepark.

In de winterperiode is het Tikibad op maandag gesloten, met uitzondering van de kerstvakantie. Van 9 tot en met 27 januari gaat het bad dicht voor groot onderhoud.

Pretparken als Slagharen en Bobbejaanland werken al langer met 'dynamic pricing', waarbij de toegangsprijs per dag verschilt.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be