Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Majaland Kownaty

Eerste ontwerpen van nieuw Plopsa-pretpark in Polen

24-10-2016, 16.17 uur

Er zijn voor het eerst tekeningen verschenen van Majaland, het nieuwe Plopsa-pretpark dat in Polen komt te liggen. Het themapark van tien hectare staat in het teken van drie Studio 100-figuren: Maya de Bij, Wickie de Viking en Heidi. Er komt zowel een indoor- als een outdoorgedeelte.

Bezoekers komen binnen in een Zwitsers bergdorpje uit de animatieserie Heidi, met onder meer een carrousel. In de Wickie-zone staan een achtbaan, een vikingschip en een vrijevaltoren. De Maya-zone wordt gekenmerkt door een groot restaurant, verschillende molens en een speeltuin met een klimtoestel en dansende fonteinen.

De themagebieden en attracties zijn gebaseerd op bestaande elementen uit andere Plopsa-parken in België, Nederland en Duitsland. Majaland in Polen is een initiatief van een Nederlandse investeerder. Men verwacht 300.000 bezoekers in het eerste jaar. Intussen zijn de werkzaamheden begonnen.

Een fansite haalde de tekeningen boven water. Majaland wordt onderdeel van recreatieoord Holiday Park Kownaty.





Meer Majaland Kownaty
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be