Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disney-figuren binnenkort weer te ontmoeten in hotels Disneyland Paris

24-10-2016, 22.13 uur

De Disney-figuren keren binnenkort definitief terug naar de hotels van Disneyland Paris. Vanaf komend voorjaar kunnen hotelgasten weer op de foto met Mickey Mouse en zijn vrienden. Dat was de afgelopen jaren niet altijd mogelijk.

Eind 2014 werd besloten om alle meet and greets met de Disney-karakters in de hotels te schrappen, tot groot verdriet van veel Disney-fans. Er werd destijds geen reden gegeven voor de beslissing. Sinds vorig jaar laten de mascottes zich weer af en toe zien.

In 2017 maken de figuren een permanente rentree in Hotel Santa Fe, Hotel Cheyenne, Sequoia Lodge, Newport Bay Club, Hotel New York en het Disneyland Hotel, blijkt uit een nieuwe brochure.

Het afgelopen decennium zakte de bezettingsgraad van de Disney-hotels van ruim 89 procent naar zo'n 79 procent.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be