Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland is vol: Halloween Fright Night helemaal uitverkocht

22-10-2016, 16.47 uurBeeld: Stefan Schulte

Het is extreem druk in Walibi Holland. Alle kaarten voor de Halloween Fright Night van vandaag zijn uitverkocht, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Wie nog geen tickets heeft, mag niet meer naar binnen.

"We raden mensen die nog geen toegangsbewijzen hebben gekocht aan om morgen of volgend weekend langs te komen", zegt de voorlichtster. De Halloween-periode is de drukste tijd van het jaar in Walibi Holland. Tickets zijn alleen vooraf verkrijgbaar: de kassa's blijven dicht.

Er zijn enkele tienduizenden bezoekers binnen de poorten. Precieze aantallen worden niet bekendgemaakt. De wachttijden lopen bij veel attracties op tot ruim twee uur. Bij de dit jaar geopende achtbaan Lost Gravity staat een wachtrij van 150 minuten.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be