Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi vervangt reuzenrad door nieuwe attractie

22-10-2016, 14.15 uur

Het grote reuzenrad van Walibi Belgium verdwijnt. Na de Halloween-periode wordt La Grande Roue afgebroken. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Er komt een nieuwe attractie voor in de plaats.

"Wat voor attractie er komt, staat nog niet vast", zegt de voorlichtster. De 45 meter hoge blikvanger, geopend in 1979, is op zondag 6 november voor de laatste keer geopend. Het rad werd gebouwd door de Nederlandse fabrikant Vekoma.

Looopings kon in april dit jaar al melden dat het reuzenrad te koop stond. Toen zei een woordvoerder echter: "Voor zover ik weet zijn er in ieder geval geen concrete plannen om het rad binnenkort weg te halen."

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be