Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: kind valt uit wildwaterbaan Piraña in de Efteling

21-10-2016, 14.20 uurBeeld: Jowie Hendriks

In de Efteling is gistermiddag een kind uit een bootje van de wildwaterbaan Piraña gevallen. De vader, die ook in de boot zat, besloot vervolgens in het water te springen om de kleine eruit te halen. Daarna klom hij samen met zijn kind op een rots langs de baan.

Dat melden ooggetuigen aan Looopings. Medewerkers hebben de pompen van de waterattractie uiteindelijk stilgelegd, waarna de twee gered konden worden. Volgens een woordvoerder liep het incident goed af. "Ze hadden alleen natte kleren, die snel gedroogd waren."

Personen die het ongeluk zagen gebeuren, vertellen dat de opvarenden gingen staan in het bootje. Dat is tegen de regels. Het kind kwam ten val toen de boot tegen de kant botste.

Er worden geen extra veiligheidsmaatregelen genomen, aldus de voorlichter. "De huidige maatregelen en waarschuwingen blijven gehandhaafd."Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be