Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Politiek heeft twijfels over bezoekersaantallen Wildlands Emmen

20-10-2016, 16.44 uur

Er zijn twijfels ontstaan over de bezoekersaantallen van dierenpark Wildlands in Emmen. Een lokale politieke partij vreest dat het park te veel kortingskaartjes uitdeelt, waardoor er niet genoeg geld binnenkomt om te kunnen uitbreiden.

"In mijn omgeving hoor ik alleen maar mensen die met een flinke korting binnen zijn gekomen", zegt fractielid Hendrikus Velzing van Wakker Emmen, meldt het Dagblad van het Noorden. "Als vrijwel niemand de volle prijs van 30 euro betaalt, maken wij ons grote zorgen."

Vorige maand verwelkomde Wildlands de miljoenste bezoeker. Politicus Velzing wil weten hoeveel dagkaarten er zijn verkocht voor de volledige entreeprijs. Ook is hij benieuwd hoe vaak abonnementhouders worden meegeteld in de berekening.

Voor de bouw van het park werden tientallen miljoenen euro's geleend van de gemeente Emmen. Dat geld moet nog terugbetaald worden. Directeur Frankwin van Beers maakt zich geen zorgen. "Wat er onder de streep overblijft, is meer dan begroot", reageert hij.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be