Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Doolhof vol kettingzagen in Walibi Belgium

25-10-2016, 23.04 uur

Wie bang is voor kettingzagen, kan het nieuwe Halloween-spookhuis van Walibi Belgium beter overslaan. In het Haunted House of Madness rennen waaghalzen door een pikdonker, overdekt maisdoolhof, terwijl griezels met kettingzagen hen achtervolgen.

De Halloween-attractie draait om de Belgische dj's Dimitri Vegas en Like Mike. Eén van hen zou spoorloos verdwenen zijn. Bij binnenkomst komen bezoekers langs het podium van de heren, in de vorm van een clown. Vervolgens worden ze losgelaten in het doolhof.

De beroemde diskjockeys maakten speciaal voor het spookhuis een nieuwe track. Afgelopen weekend vond de opening plaats. Voor het Haunted House of Madness zijn aparte toegangskaarten nodig, die gratis zijn af te halen naast het reuzenrad in het pretpark.

Walibi Belgium viert Halloween tot en met zondag 6 november.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be