Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling werkt mee aan Koningsdag 2017 in Tilburg

18-10-2016, 13.57 uur

De Efteling wordt betrokken bij de organisatie van Koningsdag 2017. Op 27 april brengen koning Willem-Alexander en koningin Máxima een bezoek aan Tilburg. Het attractiepark is gevraagd om mee te helpen bij het plannen van de festiviteiten, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

"We zijn inderdaad benaderd", aldus de voorlichtster. "Dat vinden we een hele eer." Op dit moment wordt bekeken wat de Efteling precies voor het evenement kan betekenen. "Men zet op een rijtje welke partij waar precies goed in is."

Tijdens Koningsdag 2017 worden Tilburg en acht omliggende gemeenten in de schijnwerpers gezet. Dit jaar keken er bijna drie miljoen mensen naar de live-uitzending van het bezoek van de koninklijke familie aan Zwolle.

De Efteling werkte ook mee aan de festiviteiten rond de inhuldiging van koning Willem-Alexander op 30 april 2013. Tijdens de zogeheten Koningsvaart in Amsterdam was een replica van Sprookjesbos-bewoner Langnek te zien.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be