Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Walibi Belgium

Video: Walibi Belgium opent nieuw Halloween-spookhuis Mine Blast

16-10-2016, 10:38 uur | Reacties

In Walibi Belgium is gisteren het nieuwe Halloween-spookhuis Mine Blast opengegaan. Het haunted house, in de stijl van een verlaten mijn, bestaat uit een ondergronds gangenstelsel met dynamietstaven, watervallen, skeletten, scheve vloeren en vuureffecten.

Volgens het bijbehorende verhaal is de mijn getroffen door een enorme explosie. De looproute gaat deels door de openlucht. Het spookhuis eindigt met twee kamers waarin groepen worden opgesloten, waarna er een korte show met schrikeffecten wordt opgevoerd.

ZIE OOK: 'Verbrande lichamen' in nieuw Halloween-spookhuis Walibi Belgium

Bijzonder is dat bezoekers buiten het spookhuis de kans krijgen om de mensen binnen te laten schrikken, met een druk op een knop achter een geblindeerde glasplaat.

Mine Blast hoort bij de scare zone Gaz Town, gelegen bij mijntreinachtbaan Calamity Mine. Walibi Belgium viert nog Halloween op 22 en 23 oktober en van 29 oktober tot en met 6 november. Op 22, 29, 30 en 31 oktober en 1, 4 en 5 november is het pretpark tot 's avonds laat geopend.ZIE OOK: Promotiestunt Walibi Belgium: 'Halloween-villa te huur'

Reacties