Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Heide Park Resort

Op spokenjacht in nieuwe interactieve Ghostbusters-attractie

15-10-2016, 18.12 uur

De Ghostbusters krijgen een eigen attractie. Het Duitse pretpark Heide Park opent volgend jaar een interactieve darkride rond de bekende sciencefictioncomedy. In 'Ghostbusters 5D - Die ultimative Geisterjagd' moeten passagiers met pistolen op jacht naar spoken.

De attractie, voorzien van een hoop speciale effecten, gaat ruim 7 miljoen euro kosten. Bezoekers krijgen een 3D-bril op en nemen plaats in een patrouillewagen met acht zitplaatsen. Een ritje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Ghostbusters 5D wordt de eerste darkride van Heide Park.

Het pretpark in Noord-Duitsland is eigendom van de Britse parkengroep Merlin Entertainments, dat de rechten voor Ghostbusters-attracties heeft verworven. De eerste Ghostbusters-film kwam uit in 1984. Dit jaar verscheen er een remake in de bioscoop, met een vrouwelijke cast.

Meer Heide Park Resort
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be