Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Halloweenshow Walibi niet aangepast ondanks kritiek

15-10-2016, 22.50 uur

Walibi Holland gaat de fel bekritiseerde Halloween-show Trapped niet aanpassen. De voorstelling, die vorig weekend voor het eerst te zien was, kreeg op social media een stortvloed aan commentaar. Toch wordt er niet ingegrepen.

Veel fans hoopten dat de productie na het eerste weekend zou worden aangepast. Dat is niet gebeurd. Gisteren en vandaag was exact dezelfde show te zien als vorige week, met een abstracte dansact en videoprojecties.

De afgelopen jaren draaide de avondshow tijdens de Halloween Fright Nights om de grofgebekte mascotte Eddie de Clown. Tot groot verdriet van veel fans heeft hij dit jaar geen tekst.

Ook dit weekend stromen de negatieve reacties binnen. "Eddie de Clown-show viel erg tegen zeg", schrijft Kevin Stolk. Aimee noemt de voorstelling "saai". "Gebeurde niks speciaals." Ene Remz laat weten: "Wat een slechte show. Eddie is horror, geen ballet."

Na vanavond zijn er nog zeven Fright Nights.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be