Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Directeur Slagharen droomt van nieuwe wildwaterbaan

13-10-2016, 19.15 uur

Wouter Dekkers, de directeur van Attractiepark Slagharen, zou graag een nieuwe wildwaterbaan neerzetten in zijn pretpark. Dat vertelt hij in een interview met een fansite. Een 'rapid river' staat hoog op het verlanglijstje van de baas.

Zo'n waterattractie met ronde boten hoort in ieder park thuis, zegt Dekkers in gesprek met website Themeparkfreaks. "Ik zou dat een zeer mooie toevoeging vinden voor Slagharen. Het is ook goed voor de samenhorigheid, het brengt emoties naar boven. En een rapid river heeft een hoge herhalingswaarde."

Er zijn nog geen concrete plannen, benadrukt de directeur. Wel is duidelijk dat er komend jaar tientallen oude vakantiehuisjes worden afgebroken, naast het reuzenrad. Daar komt ruimte vrij voor toekomstige uitbreidingen.

Ook een disk'o coaster, een heen en weer slingerende draaiende schijf op achtbaanrails, ziet Dekkers wel zitten. "Maar ik moet opletten niet de fout te maken dat ik het park te veel naar mijn smaak ga inrichten. Dus we moeten er zeker eerst onderzoek naar doen."

In 2017 opent Slagharen de nieuwe achtbaan Gold Rush, met drie lanceringen en een topsnelheid van 90 kilometer per uur. Achter de schermen ligt het loopingschip Traumboot opgeslagen, dat in 2014 werd afgebroken. Of die attractie nog terugkeert, is niet duidelijk. Dekkers: "Wie weet ook in het nieuwe gebied." Er is wel een grondige renovatie nodig.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be