Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Nieuwe attractie Europa-Park krijgt Disney-achtig reserveringssysteem

14-10-2016, 16.56 uur

Het Duitse pretpark Europa-Park gaat Disney achterna. Een nieuwe attractie die volgend jaar opent, krijgt een speciaal reserveringssysteem dat vergelijkbaar is met de FastPass uit Disneyland Paris. Bezoekers kunnen vooraf een plek in de attractie reserveren.

Europa-Park opent in 2017 een spectaculaire vliegsimulator met de werktitel 'Project V'. Bij de entree van de attractie komen automaten te staan waar gasten papieren kaartjes kunnen ophalen. De kaartjes vermelden een tijdstip waarop de bezoekers terug kunnen komen. Ze hoeven dan niet meer in de rij te staan.

De service is gratis, net als in Disneyland. Er zit een limiet op het aantal tickets dat per dag wordt uitgegeven. De nieuwe attractie krijgt ook een single riders-rij, voor mensen die het niet erg vinden om alleen te zitten. Daarmee worden lege plekken opgevuld.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be