Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Studio 100 wil Plopsa-zwembad bouwen in Antwerpen

11-10-2016, 23.30 uur

Als het aan Studio 100 ligt, komt er een groot Plopsa-zwembad in Antwerpen. Het Vlaamse mediabedrijf heeft plannen voor de bouw van een waterparadijs in het Antwerpse stadsdeel Deurne, op de plek van een oude skipiste. Die sluit eind dit jaar de deuren.

Over het Plopsa-bad wordt nog gesproken. "We zijn al een tijdje op zoek naar locaties en Antwerpen zou daarvoor een ideale locatie zijn", vertelt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof aan Belgische media. "Alles hangt af van welke voorwaarden er worden opgelegd."

In maart vorig jaar opende een waterpark naast pretpark Plopsaland De Panne, onder de noemer Plopsaqua. Het complex staat in het teken van Studio 100-figuur Wickie de Viking. Een eventueel nieuw bad wordt "anders ingericht, met andere figuren", aldus Van den Kerkhof.

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be