Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoeker baalt van babyruimte op vrouwentoilet: 'Niet geëmancipeerd'

11-10-2016, 22.43 uur

Het is raar dat de Efteling wel een babyruimte plaatst in het damestoilet, maar niet in de heren-wc's. Dat vindt journalist Daan Jansen. Hij noemt de Efteling op Twitter "niet geëmancipeerd".

De vader bleek zijn baby tijdens een dagje uit niet te kunnen verschonen bij het herentoilet naast Carnaval Festival. Vrouwen kunnen dat wel. "Echt geëmancipeerd is de Efteling niet", verzucht hij. Jansen werkt voor het KRO-NCRV-programma De Monitor.

In een reactie laat de Efteling weten dat er wordt gezocht naar een oplossing. "Het probleem is bekend. Op dit moment zijn we aan het kijken naar een verbetering." Op veel andere locaties in het attractiepark zijn er wel aparte verschoningsruimtes, geschikt voor mannen én vrouwen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be