Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bewoners Hans en Grietje hebben nieuwe gezichten

14-10-2016, 14.45 uurBeeld: @Eftelwesley

Een verrassing voor Efteling-fans: Hans en Grietje hebben vanaf vandaag een nieuw uiterlijk. De gezichten van de Sprookjesbos-iconen kregen de afgelopen tijd een opfrisbeurt. Daardoor zien de twee poppen er nu menselijker en realistischer uit dan ooit.

Het klassieke tafereel onderging de afgelopen weken een grote renovatie, waarbij het snoephuisje van de heks werd opgeknapt. Delen werden zelfs herbouwd. Vanaf morgen is het sprookje uit 1955, opgetekend door Anton Pieck, weer te zien voor het grote publiek.

De nieuwe poppen zijn niet de enige grote verandering. Er wordt nu ook gebruikgemaakt van geureffecten. Bij Hans en Grietje ruikt het voortaan naar taarten en andere zoetigheden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be