Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Kermisexploitant bestolen van opbrengst in Rotterdam

10-10-2016, 13.09 uur

In Rotterdam is zondagavond een kermisexploitant bestolen van duizenden euro's. Hij stapte zondagavond in zijn auto met een tas vol geld, toen twee jonge mannen een ruit insloegen en de tas weggristen.

Dat gebeurde even voor 21.30 uur, na de kermis op het Rotterdamse Noordplein. Niemand raakte gewond. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de daders, maar die klopjacht leverde geen aanhoudingen op. Wel werd er even verderop in de straat een vuurwapen gevonden.

De politie heeft niet bekendgemaakt om welke exploitant het gaat. Het onderzoek loopt nog. De kermis eindigde gisteravond.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be