Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Pirates of the Caribbean in Disneyland Paris bijna zes maanden dicht

08-10-2016, 17.56 uur

Een van de topattracties van Disneyland Paris is volgend jaar bijna zes maanden gesloten. Pirates of the Caribbean krijgt vanaf begin januari tot eind juni 2017 een enorme opknapbeurt. Een van de belangrijkste wijzigingen wordt de toevoeging van poppen van kapitein Jack Sparrow, uit de populaire filmreeks.

Er komen ook nieuwe speciale effecten. Volgens de huidige planning is de 'oude' Pirates of the Caribbean voor het laatst geopend op zondag 8 januari.

Er zijn in dezelfde periode meer attracties dicht. Ook spookhuis Phantom Manor, rondrit Autopia en achtbaan Space Mountain ondergaan vanaf januari een onderhoudsbeurt. Momenteel zijn mijntrein Big Thunder Mountain en vliegsimulator Star Tours gesloten voor een make-over.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be