Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Fabrikant houdt mysterieuze nieuwe achtbaan geheim

09-10-2016, 08.00 uurBeeld: Sjaak van Horne

Het blijft waarschijnlijk nog even onduidelijk wat voor geheimzinnige nieuwe achtbaan de Nederlandse attractiebouwer Vekoma aan het ontwikkelen is. Voorlopig geeft de fabrikant geen informatie over een mysterieuze testopstelling in het Limburgse dorpje Vlodrop.

"De testopstelling op ons terrein is geheim en we zouden dit graag gerespecteerd zien", schrijft het bedrijf in een reactie op een nieuwsgierige fan. "Enig fotomateriaal gemaakt op ons grondgebied is ten strengste verboden alsmede het fotograferen van personen op of nabij de testopstelling."

Begin september verscheen er een bizarre achtbaanconstructie op het terrein van Vekoma. Het prototype bestaat uit een baan die deels zijwaarts is gebouwd. "We vragen alle fans om te wachten tot we meer details kunnen prijsgeven over dit project", aldus Vekoma.

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be