Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: wat gebeurt er in Walibi's halloween-spookhuis The Clinic?

09-10-2016, 16.59 uur

Looopings kan als eerste onthullen wat er gebeurt in The Clinic, het nieuwe Halloween-spookhuis van Walibi Holland. Onze presentator Bas Boswinkel bracht op de eerste openingsdag een bezoek aan de geheimzinnige kliniek. Na afloop deed hij verslag.

The Clinic is niet zomaar een spookhuis: bezoekers worden in hun eentje vastgebonden op een brancard. Hun schoenen en sokken moeten ze uittrekken. Vervolgens ondergaan ze een bizarre operatie, die niet goed afloopt. Zelf spreekt Walibi niet over een spookhuis, maar over een 'experience' of 'attractie'.

Wie naar binnen durft, moet vooraf een formulier met voorwaarden ondertekenen. Filmen is verboden. Een bezoek aan The Clinic kost 15 euro per persoon. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar op internet.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be