Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nog meer Chiptwisters in de Efteling

07-10-2016, 16.08 uur

Efteling-bezoekers die houden van Chiptwisters, hebben geluk. Binnenkort opent in het pretpark een nieuwe locatie waar de gefrituurde aardappelspiralen verkrijgbaar zijn.

De lekkernijen worden over een tijdje ook verkocht in de houten hutjes op het Steenbokplein, tegenover de Bobbaan. Op Facebook verscheen een concepttekening.

De eerste Chiptwister-kraam opende in juli 2012 bij Villa Volta, onder de noemer 'De Eigenheymer'. Wegens succes kwam er in de zomer van 2013 een tweede kraam bij naast De Vliegende Hollander. Dit najaar wordt een derde verkooppunt toegevoegd.

Een Chiptwister is een aardappel die wordt gedraaid in een spiraalvorm op een stokje. Daarna gaat de snack kort de frituur in. Bezoekers kunnen vervolgens kiezen uit de smaken zeezout, kaas, barbecue en zout & zuur. Chiptwisters worden inmiddels verkocht in zeven grote Nederlandse pretparken en dierentuinen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be