Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bouw attractie Efteling tijdelijk stilgelegd na dodelijk ongeluk

05-10-2016, 15.15 uurBeeld: @EftelFotografie

De bouw van het IJspaleis in de Efteling is tijdelijk stilgelegd. Gisteren kwam een 37-jarige man om het leven door een ongeluk met een heftruck. Vandaag wordt er niet gewerkt aan de Winter Efteling-attractie.

"Vandaag is een rustdag", legt een woordvoerster uit. "Morgen worden de werkzaamheden weer hervat." De Speelweide, waar het ongeval gebeurde, is inmiddels niet meer afgesloten voor onderzoek.

De Winter Efteling begint op maandag 14 november. Het IJspaleis is een grote tent met horecagelegenheden, een grote kunstijsbaan en enkele speeltoestellen.

Het slachtoffer, afkomstig uit het Limburgse Kessel, was in dienst van een extern bedrijf. Een tweede man raakte lichtgewond aan zijn been.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be