Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Halloween-podium in Walibi Holland is groter dan ooit

01-10-2016, 12.16 uur

Walibi Holland pakt flink uit voor de Halloween Fright Nights. Het podium van de nieuwe avondshow Trapped is groter dan ooit. Rond het hoofdpodium in het pretpark, recht voor het reuzenrad, is een gigantische stellage met licht en geluid gebouwd.

Op de stalen constructie hangt een enorm wit doek met het logo van de Fright Nights. Tijdens Halloween-dagen wordt hier meermaals per avond een Halloween-show met Eddie de Clown opgevoerd. De populaire horrormascotte bestaat in 2016 tien jaar.

De omschrijving van de voorstelling luidt: "Van virtuele wereld naar angstaanjagende realiteit, hier ontpopt zich de horror van Eddie de Clown." De nieuwe scare zone bij het podium heet Shadows.

De Halloween Fright Nights vinden plaats in de weekenden van 8 en 9 oktober, 14, 15 en 16 oktober, 21, 22 en 23 oktober en 28, 29 en 30 oktober. Walibi is dan open van 10.00 tot 23.00 uur.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be