Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Luneur Park

Oudste pretpark van Italië na acht jaar weer open

31-10-2016, 10.57 uur

Het oudste attractiepark van Italië, Luneur Park in Rome, is na ruim acht jaar heropend. Sinds afgelopen week kunnen bezoekers weer rondlopen in het familiepretpark. De toeristische attractie was vanaf april 2008 dicht.

Luneur Park opende in 1953 als een botanische tuin, ter gelegenheid van een landbouwbeurs in Rome. Het park van zeven hectare richt zich op kinderen van 5 tot 13 jaar. In de jaren zeventig, tachtig en negentig kwamen er veel bezoekers. Daarna nam de populariteit af.

Op dit moment zijn er bijna dertig attracties, waaronder een kinderachtbaan, een reuzenrad, een vrijevaltoren en een doolhof. De entreeprijs bedraagt 2,50 euro per persoon. De attracties kosten tussen 1 en 3 euro per ritje.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be