Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Bouw van nieuw themagebied Burgers' Zoo live te volgen op internet

09-10-2016, 14.14 uur

Dierenpark Burgers' Zoo geeft bezoekers een kijkje achter de schermen bij de bouw van een nieuw themagebied. De dierentuin is bezig met de ontwikkeling van de grootste overdekte mangrove ter wereld. Via een livestream op YouTube kan iedereen de werkzaamheden de komende tijd 24 uur per dag volgen.

Burgers' Mangrove moet in het voorjaar van 2017 af zijn. Het energiezuinige themadeel van drieduizend vierkante meter kost 5 miljoen euro. Vanwege de komst van het gebied moesten begin september ruim tweehonderd dieren verhuizen naar andere dierentuinen.

Een van de hoogtepunten van het nieuwe gebied wordt een twaalf meter brede panoramaruit met zeekoeien. Burgers' Mangrove is de vierde grote overdekte attractie van het park, na Burgers' Bush, Desert en Ocean. De Arnhemse dierentuin deed inspiratie op in Centraal-Amerika.

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be