Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Uitbreidingsplannen Toverland goedgekeurd

18-10-2016, 23.50 uur

Niets lijkt een flinke uitbreiding van Toverland nog in de weg te staan. De gemeenteraad van Horst aan de Maas is vanavond akkoord gegaan met het bestemmingsplan van het Limburgse pretpark. Dat betekent dat de bouw van nieuwe attracties mag doorgaan.

Toverland wil in 2018 een themagebied met meerdere rides openen. Dat komt achter het huidige park te liggen, bij een groot meer. Ook ligt er een plan klaar voor een nieuwe hoofdingang met een groot verdeelplein. Het attractiepark moet in tien jaar tijd groeien van 24 naar 75 hectare.

Nu het bestemmingsplan officieel is vastgesteld door de raad, kan de precieze planning beginnen. Eerder werden de bezwaren van twee buurtbewoners ongegrond verklaard. Toverland heeft nog niet bekendgemaakt welke attracties er gebouwd gaan worden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be