Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hotels Disneyland Paris gaan geld vragen voor ontbijt

28-09-2016, 13.22 uur | Reacties

Hotelgasten van Disneyland Paris moeten apart gaan betalen voor hun ontbijt. Vanaf komend voorjaar zit een ontbijt niet meer automatisch inbegrepen bij een boeking bij een van de Disney-hotels.

De nieuwe regel geldt voor het Disneyland Hotel, Hotel New York, Newport Bay Club, Sequoia Lodge, Hotel Cheyenne en Hotel Santa Fe, maar ook voor partnerhotels als Radisson Blu, Dream Castle, Magic Circus, B+B Hotel en Kyriad.

De maatregel is niet van toepassing op het boeken van een suite of een luxe clubkamer. Ook ontbijten in het Explorers Hotel blijft gratis. Bij de Davey Crockett Ranch zat een ontbijt al niet bij de prijs inbegrepen.

Het gaat om boekingen die worden gemaakt na 13 oktober, voor een verblijf vanaf 29 maart 2017. Een los ontbijt in een Disney-hotel kost tussen de 14 en 27 euro voor volwassenen, afhankelijk van het hotel. De Disney-resorts in Amerika hanteren het systeem al langer.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be