Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Veiling voor afscheid Looping Star levert duizenden euro's op

27-09-2016, 15.13 uur

De veiling voor het afscheid van de beroemde Looping Star in Attractiepark Slagharen heeft enkele duizenden euro's opgeleverd. Dat geld gaat naar het goede doel. Directeur Wouter Dekkers overhandigde afgelopen weekend een cheque voor 7500 euro aan Margot Ende van SOS Kinderdorpen.

De afgelopen weken konden fans bieden op een laatste ritje in de achtbaan. Ook werden een overnachting onder de coaster, het beklimmen van de constructie en het abseilen vanaf de liftheuvel geveild.

Aanstaande zondag 2 oktober is de Looping Star voor de laatste keer geopend. Rond 19.00 uur vinden de drie laatste ritjes plaats: een met fans, een met (oud-)medewerkers en een allerlaatste ronde waarbij de trein symbolisch leeg blijft.

Op dinsdag 4 oktober begint de afbraak. De achtbaan verhuist naar Schotland. Begin november starten de werkzaamheden voor de nieuwe lanceerachtbaan Gold Rush.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be