Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Bezoekers Phantasialand opgeschrikt door muizen bij restaurant

22-09-2016, 16.14 uur | Reacties

Een restaurant in Phantasialand valt niet alleen in de smaak bij mensen. Bij de Cocorico Tapas-Bar in het Duitse pretpark stikt het van het ongedierte, vertelt een Nederlandse bezoeker aan Looopings. Hij spotte deze week talloze muizen.

"Tijdens een hapje eten op het terras liepen de beesten rustig naar binnen en naar buiten", laat de verbaasde gast weten. "Ze waren overal." De man vroeg een medewerker om opheldering, maar kreeg een onverschillige reactie. "Toen we er wat van zeiden, kregen we te horen dat ze er niets aan konden doen. Ze deden niet eens moeite om de muizen op te vegen, of iets dergelijks."

Tapasrestaurant Cocorico bevindt zich in het Mexicaanse themagebied, naast waterbaan Chiapas. Een woordvoerster van Phantasialand heeft niet gebruikgemaakt van een verzoek om commentaar.Meer Phantasialand
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be