Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Vakantiepark en attractiepark Duinrell

Melanie (18): 'Ik ben het Tikibad uitgezet omdat mijn vriendin is betast'

21-09-2016, 15:04 uur | Reacties

Een vrouw van 18 claimt dat ze het Tikibad van Duinrell uit is gestuurd nadat haar vriendin van 19 werd aangerand door een "smerige man". Melanie Visser uit Den Haag bracht maandag een bezoek aan het subtropische waterparadijs. Maar wat begon als een leuk avondje zwemmen, eindigde in een deceptie.

Dat schrijft Visser op haar Facebook-pagina. Samen met een vriendin stuitte ze in het bubbelbad op een man van rond de veertig die voortdurend jonge meisjes verbaal lastigviel. "Wal-ge-lijk vond ik dat. Nog geen minuut later kwam hij naast ons zitten. Hij kwam steeds dichterbij, en wij schoven steeds een stukje op."

ZIE OOK: Duinrell gaat boerkini niet verbieden in Tikibad

Uiteindelijk legde man zijn hand op het been van een van de vrouwen. "Vol walging zijn wij direct naar een van de badmeesters gegaan en die riep meteen de beveiliging erbij." De man hoefde echter niet te vertrekken. Toen Visser daar later kwaad over werd, kreeg juist zíj het verzoek om het zwembad te verlaten.

Boos
"Het is zijn woord tegen dat van jou", zou een badmeester gezegd hebben. Visser: "In feite betekent dat dus dat een man kan flikken wat hij wil, zolang er maar geen tastbaar bewijs van is. Ik ben boos, geïrriteerd en gefrustreerd."

Duinrell heeft contact gezocht met de vrouw om het een en ander uit te praten, vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Kennelijk is het incident in haar ogen verkeerd op waarde geschat. Dat betreuren we zeer. Duinrell voert juist in dit soort zaken het beleid van absolute zerotolerance, met hulp en eventuele aangifte bij de politie."

ZIE OOK: 'Tikibad in Duinrell is vies, duur en veel te druk'

Reacties
Bijdrage