Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling voegt speciale effecten toe aan sprookje Hans en Grietje

28-09-2016, 22.50 uur

De Efteling gaat het sprookje van Hans en Grietje upgraden. Het 61 jaar oude tafereel in het Sprookjesbos wordt uitgerust met speciale geureffecten. Bezoekers die langs het beroemde snoephuisje van de heks lopen, ruiken straks allerlei zoete lekkernijen.

Dat melden ingewijden aan Looopings. Momenteel is het sprookje niet te zien vanwege een grote renovatie van enkele weken. Volgens de huidige planning keren Hans en Grietje weer terug op zaterdag 15 oktober.

Het huisje uit 1955, ontworpen door Anton Pieck, staat sinds deze maand in de steigers. De kooi van Hans en de oven van de heks zijn inmiddels herbouwd.

Ook bij Pinokkio, het nieuwste sprookje in het bos, worden geureffecten gebruikt. Daar ruikt het sinds afgelopen voorjaar naar rotte vis.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be