Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling presenteert musical De Gelaarsde Kat

18-09-2016, 23.35 uurBeeld: Lisa van der Drift

In de Efteling is vanmiddag de musical De Gelaarsde Kat voor het eerst opgevoerd voor betalend publiek. De 75 minuten durende voorstelling in het Efteling Theater laat zien hoe het bekende sprookjesfiguur terechtkomt bij een arme molenaarszoon, waarna de twee bevriend raken.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Marcel Visscher, Dick Cohen, Vajèn van den Bosch en Soy Kroon. De vaste cast wordt steeds aangevuld met 37 als kat verklede kinderen in een eenmalige gastrol. De show is de opvolger van de Efteling-musical Pinokkio.

Vooralsnog loopt de voorstelling tot en met 5 maart 2017, op woensdagen, zaterdagen en zondagen. De officiële galapremière volgt later: tot en met 1 oktober zijn er try-outs.

Reguliere kaarten kosten 19,95 euro per persoon voor de eerste rang en 14,95 voor de tweede rang. Tijdens de try-out-periode zijn tickets 3 euro goedkoper.

Overigens is de Gelaarsde Kat nog niet te vinden in het Sprookjesbos van de Efteling.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be