Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Meer camerabewaking bij Efteling-attractie Gondoletta

14-09-2016, 23.15 uur | ReactiesBeeld: Lisa van der Drift, @izaak3s

Efteling-bezoekers die een boottochtje maken in de Gondoletta, worden voortaan beter in de gaten gehouden. Bij de attractie zijn deze week een paar nieuwe beveiligingscamera's geplaatst. In totaal staan er nu negen camera's langs de oevers.

De Gondoletta opende 35 jaar geleden. Omdat medewerkers van de Gondoletta vaak te druk zijn met het laten in- en uitstappen van opvarenden, worden de beelden bekeken in de controleruimte van de naastgelegen uitkijktoren Pagode.

De Gondoletta was tijdenlang een van de weinige grote Efteling-attracties zonder camerabewaking. Op dit moment ontbreken er nog camera's in Carnaval Festival.

Vorig jaar zomer raakten drie bezoekers gewond toen een vallende boom terechtkwam op een bootje van de Gondoletta.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be