Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Constructie van Star Trek-achtbaan Movie Park Germany gaat de hoogte in

14-09-2016, 19.57 uur

De bouw van de nieuwe Star Trek-achtbaan in Movie Park Germany verloopt voorspoedig. Inmiddels is de constructie van de rollercoaster Operation Enterprise de hoogte in gegaan, blijkt uit bouwfoto's die het Duitse pretpark heeft gepubliceerd.

Op het bouwterrein worden vrijwel dagelijks nieuwe baandelen en steunpilaren gemonteerd. Ondertussen werkt men achter de schermen aan het stationsgebouw van de attractie. Tot nu toe zijn alle onderdelen zwart.

De baan krijgt een "uniek element" dat nog onthuld moet worden. Komend voorjaar vindt de opening plaats. Operation Enterprise wordt een launched coaster van de firma Mack Rides, eveneens de leverancier van achtbaan Lost Gravity in Walibi Holland en waterachtbaan Pulsar in Walibi Belgium.













Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be