Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disney's Big Thunder Mountain maakt weer testritjes

15-09-2016, 14.16 uur

Fans van Disneyland Paris kijken reikhalzend uit naar de heropening van Big Thunder Mountain. De populaire mijntrein is al bijna een jaar gesloten voor de grootste renovatie uit de geschiedenis van de attractie. Sinds afgelopen maand maakt de achtbaan weer regelmatig testritjes.

Nieuwsgierige bezoekers die over de bouwschuttingen in themagebied Frontierland turen, kunnen af en toe een treintje voorbij zien razen. De afgelopen maanden hebben decorateurs de iconische rotspartijen en het houtwerk onder handen genomen. Ook de techniek achter de 25 jaar oude attractie werd vernieuwd.

De opvallendste verandering is de toevoeging van een explosieve nieuwe scène met videoprojecties en andere speciale effecten. Verder zijn er wijzigingen aangebracht aan het actiefotopunt. Het grote meer rond de 33 meter hoge berg moet nog gevuld worden met water. Dan kan ook rondvaartboot Thunder Mesa Riverboat Landing weer gaan varen.

Inmiddels bevindt de opknapbeurt zich in de laatste fase. Volgens de huidige planning heropent Big Thunder Mountain op zaterdag 17 december. Disneyland Paris staat er echter om bekend regelmatig te schuiven met onderhoudsdata.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be