Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Harry Potter: The Exhibition

Wereldberoemde Harry Potter-attractie komt naar Utrecht

12-09-2016, 23.48 uur

Utrecht krijgt volgend jaar een grote Harry Potter-attractie. Van 11 februari tot en met 30 juni 2017 strijkt Harry Potter: The Exhibition neer op het Utrechtse Berlijnplein, naast biscoop CineMec. Aanstaande vrijdag gaat de ticketverkoop van start.

De tentoonstelling van 1400 vierkante meter omvat decors, rekwisieten, kostuums en poppen uit de wereldberoemde filmreeks. Er zijn ook interactieve elementen. Zo kunnen bezoekers plaatsnemen in de stoel van Hagrid en een potje Zwerkbal spelen.

Een toegangskaartje kost doordeweeks 18,50 euro per persoon. In het weekend, in vakanties en tijdens de premièreweek betalen Harry Potter-fans 20,50 euro om binnen te komen. Omdat er wordt gewerkt met afgebakende tijdvakken, zijn entreebewijzen alleen verkrijgbaar op internet.

Er worden 350.000 bezoekers verwacht. Dit jaar is de tijdelijke attractie nog te vinden in Brussel. De expositie was eerder al te zien in Amerika, Canada, Australië, Japan en China.





Meer Harry Potter: The Exhibition
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be