Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Spotgoedkoop naar de Efteling: entreekaarten voor 15,50 euro per stuk

12-09-2016, 08.00 uurBeeld: Lisa van der Drift

Dankzij een slim trucje kan iedereen Efteling-tickets bestellen voor een spotprijs. Entreebewijzen voor het attractiepark kosten op die manier geen 36,50 euro per persoon, maar slechts 15,50 euro. Dat ontdekte Looopings na eigen onderzoek.

De uitzonderlijke actie werkt via de Duitse versie van kortingswebsite Groupon. Daar worden Efteling-kaarten verkocht voor 25,50 euro per stuk. Wie voor het eerst een bestelling plaatst op de site, krijgt met de actiecode 'SPARE10' nog eens 10 euro korting.

Zo komt de uiteindelijke entreeprijs uit op 15,50 euro, minder dan de helft van de originele prijs. Er zijn geen bijkomende kosten. Hoewel de actie officieel niet bedoeld is voor Nederlanders, zijn de kaarten wel gewoon voor iedereen geldig. De nationaliteit van de kopers wordt niet gecontroleerd.

De toegangsbewijzen worden op donderdag 29 september per mail verstuurd. Ze zijn geldig tot en met 31 december 2016. De actiepagina is hier te vinden. Er zijn maximaal vijfduizend tickets beschikbaar.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be