Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Jongen (6) raakt ernstig gewond in lunapark op Limburgse kermis

05-09-2016, 18.03 uur

Op de kermis in het Noord-Limburgse Reuver is maandagmiddag een 6-jarige jongen zwaargewond geraakt in een kermisattractie. Hij kwam met zijn arm vast te zitten tussen een bewegende trap van het lunapark Roels Cake-Walk.

Daardoor liep de jonge kermisbezoeker ernstig letsel op aan zijn onderarm. Medewerkers wisten hem te bevrijden. Het kind is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, melden regionale media. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen.

Voorlopig blijft de attractie gesloten voor bezoekers. De politie en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit zijn een onderzoek gestart.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be