Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling test waterval bij nieuwe attractie Symbolica

05-09-2016, 11.00 uurBeeld: Wouter Dul, Rick Oonincx

De waterval bij de nieuwe Efteling-attractie Symbolica werkt. Aan de achterzijde van het gebouw stroomt water langs een grote bruine rotspartij in een vijver. Vanochtend werd de waterval voor het eerst getest.

Dat is te zien op foto's die op Twitter verschenen. Symbolica wordt vormgegeven als een enorm paleis, omgeven door bruine rotsen. De bouwwerkzaamheden gaan bijzonder hard. De rotsen zelf zijn pas enkele weken geleden geconstrueerd.

Hoe de achterkant van de 35 miljoen euro kostende familieattractie er precies uit komt te zien, is afwachten. De Efteling heeft alleen nog een ontwerp van de gevel vrijgegeven. Vorige week werd het hoogste punt bereikt. De officiële opening vindt volgend jaar plaats.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be