Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Bezoekers Europa-Park ontsnappen aan enorme vallende tak

02-09-2016, 22.23 uur

Bezoekers van het Duitse attractiepark Europa-Park zijn vanmiddag ternauwernood ontsnapt aan een grote vallende tak. Een tak van zo'n vijf meter lang brak af en kwam naast twee spelende kinderen op de grond terecht, vertelt een ooggetuige aan Looopings.

Wonder boven wonder raakte niemand gewond. Wel was de schrik bij de aanwezige gasten groot. "Er was veel lawaai, een harde krak en geschreeuw", aldus een omstander. "De twintig centimeter dikke boomstam miste maar net een aantal zeer jonge spelende kinderen."

Het incident vond plaats bij de uitgang van het overdekte Ballenbad in het Nederlandse themadeel. De attractie is na het voorval ontruimd en gesloten. Vervolgens kwamen medewerkers ter plaatse, die het gebied hebben afgezet.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be