Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Attractiebouwer test mysterieus nieuw achtbaantype in Limburg

02-09-2016, 23.18 uurBeeld: Sjaak van Horne

In Limburg wordt een bizarre nieuwe achtbaan gebouwd. Op het terrein van attractiebouwer Vekoma verscheen de afgelopen dagen een testopstelling van een raadselachtig prototype. Onduidelijk is om wat voor rollercoaster het gaat.

Vekoma-watcher Sjaak van Horne kwam met foto's van de constructie op de proppen. Opvallend genoeg is een groot deel van de baan zijwaarts gebouwd. Dat kwam bij achtbanen nog niet eerder voor.

Fans staan voor een raadsel. Sommigen vermoeden dat Vekoma een nieuw soort flying coaster ontwikkelt. De fabrikant uit Vlodrop houdt de kaken ondertussen stijf op elkaar.

"Wij doen over dit project geen uitspraken", laat accountmanager Charlotte van Etten vanuit Amerika aan Looopings weten. "Het is een testopstelling die nog niet verkocht is aan een pretpark. Meer kan ik er niet over zeggen."

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be