Efteling

Parkeerplaats Efteling gaat op de schop

01-09-2016, 20:47 uur | Reacties

De parkeerplaats van de Efteling wordt verbouwd. Het pretpark maakt het speciale parkeerterrein voor personeel, gelegen bij Droomvlucht en kantorencomplex Raveleijn, een stuk groter. Volgende week beginnen de werkzaamheden. Die duren tot half oktober.

Veel Efteling-medewerkers parkeren hun auto nu nog op een alternatief terrein achter het Anton Pieckplein, Carnaval Festival en Vogel Rok. Dat kan straks niet meer. Er komt op die plek dan een grote lap grond vrij voor uitbreidingen.


ZIE OOK: Gaat de Efteling uitbreiden? Pretpark koopt kantoorpand in Kaatsheuvel

"Na de werkzaamheden is het de bedoeling dat alle medewerkers gebruik gaan maken van het personeelsparkeerterrein bij Raveleijn", staat in een interne memo op het intranet van het pretpark. "Hier zal dan voldoende parkeergelegenheid zijn." De Efteling heeft ongeveer 2500 mensen in dienst.

Er wordt een gedeelte van de reguliere parkeerplaats 'afgesnoept'. "Het straatwerk wordt hersteld en aangepast", aldus de memo. "Ook zullen er enkele groenvoorzieningen worden aangebracht langs de rijbaan voor doorgaande bezoekers."

ZIE OOK: Efteling-medewerkster rijdt met auto over kinderwagen bezoeker

Reacties