Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Parkeerplaats Efteling gaat op de schop

01-09-2016, 20.47 uur

De parkeerplaats van de Efteling wordt verbouwd. Het pretpark maakt het speciale parkeerterrein voor personeel, gelegen bij Droomvlucht en kantorencomplex Raveleijn, een stuk groter. Volgende week beginnen de werkzaamheden. Die duren tot half oktober.

Veel Efteling-medewerkers parkeren hun auto nu nog op een alternatief terrein achter het Anton Pieckplein, Carnaval Festival en Vogel Rok. Dat kan straks niet meer. Er komt op die plek dan een grote lap grond vrij voor uitbreidingen.

"Na de werkzaamheden is het de bedoeling dat alle medewerkers gebruik gaan maken van het personeelsparkeerterrein bij Raveleijn", staat in een interne memo op het intranet van het pretpark. "Hier zal dan voldoende parkeergelegenheid zijn." De Efteling heeft ongeveer 2500 mensen in dienst.

Er wordt een gedeelte van de reguliere parkeerplaats 'afgesnoept'. "Het straatwerk wordt hersteld en aangepast", aldus de memo. "Ook zullen er enkele groenvoorzieningen worden aangebracht langs de rijbaan voor doorgaande bezoekers."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be