Vakantiepark en attractiepark Duinrell

Vechtpartij bij Tikibad kost Duinrell ruim 20.000 euro

01-09-2016, 07:45 uur | Reacties

De grote knokpartij in Duinrell van afgelopen weekend heeft het Wassenaarse attractiepark meer dan 20.000 euro gekost. Zo'n vijfhonderd weggestuurde bezoekers kregen hun geld terug, plus een extra entreebewijs.

Dat vertelt een woordvoerder aan De Telegraaf. De kaartjes zijn geldig voor zowel het pretpark als het zwemparadijs. Sommige mensen hebben geprobeerd om misbruik te maken van de regeling. "Maar doordat de meeste kaartjes digitaal waren gekocht, was snel te achterhalen wie wel en wie geen recht had op compensatie."


ZIE OOK: Attractiepark Duinrell sluit Tikibad na massale vechtpartij

Zaterdag liepen de gemoederen hoog op toen een groep van vijftien personen probeerde voor te dringen in de lange rij voor de Tikibad-kassa. Een badgast die daar iets van zei, werd door de groep bedreigd. Later keerden de voordringers zich tegen opgetrommelde beveiligers en politieagenten.

Vier Rotterdammers werden aangehouden. Het Tikibad bleef de rest van de avond dicht. Duinrell wil niet zeggen of er naar aanleiding van de vechtpartij extra veiligheidsmaatregelen zijn genomen. "We hebben het incident geëvalueerd", aldus de voorlichter.

ZIE OOK: Weggestuurde bezoekers Tikibad krijgen geld terug na vechtpartij

Reacties