Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Vechtpartij bij Tikibad kost Duinrell ruim 20.000 euro

01-09-2016, 07.45 uur

De grote knokpartij in Duinrell van afgelopen weekend heeft het Wassenaarse attractiepark meer dan 20.000 euro gekost. Zo'n vijfhonderd weggestuurde bezoekers kregen hun geld terug, plus een extra entreebewijs.

Dat vertelt een woordvoerder aan De Telegraaf. De kaartjes zijn geldig voor zowel het pretpark als het zwemparadijs. Sommige mensen hebben geprobeerd om misbruik te maken van de regeling. "Maar doordat de meeste kaartjes digitaal waren gekocht, was snel te achterhalen wie wel en wie geen recht had op compensatie."

Zaterdag liepen de gemoederen hoog op toen een groep van vijftien personen probeerde voor te dringen in de lange rij voor de Tikibad-kassa. Een badgast die daar iets van zei, werd door de groep bedreigd. Later keerden de voordringers zich tegen opgetrommelde beveiligers en politieagenten.

Vier Rotterdammers werden aangehouden. Het Tikibad bleef de rest van de avond dicht. Duinrell wil niet zeggen of er naar aanleiding van de vechtpartij extra veiligheidsmaatregelen zijn genomen. "We hebben het incident geëvalueerd", aldus de voorlichter.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be