Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bizar: hardstyle-feest met Anton Pieck-thema

04-09-2016, 21.43 uur

Brabanders die houden van hardstyle-muziek kunnen zich verheugen op een feestje met een wel heel apart thema. In Kaatsheuvel vindt binnenkort een hardstyle-party plaats die in het teken staat van Efteling-ontwerper Anton Pieck: 'Hard met Anton'.

"Nee niet Anton aus Tirol, maar Anton helemaal dol!", staat in een beschrijving van het evenement. "We gaan gas geven op de populairste (vrouwvriendelijkste) beukplaatjes van dit moment." Op de poster prijkt een tekening van Pieck.

Het feest vindt op zaterdag 24 september plaats in een buurtcentrum dat ligt aan het Kaatsheuvelse Anton Pieckplein, niet te verwarren met het Anton Pieckplein in de Efteling. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Anton Pieck ontwierp tussen 1951 en 1975 talloze sprookjes, attracties, beelden, decoraties en borden voor de Efteling. Hij overleed in 1987 op 92-jarige leeftijd.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be