Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Eerste baandelen gearriveerd voor Star Trek-achtbaan in Movie Park Germany

27-08-2016, 15.00 uur

De bouw van een nieuwe Star Trek-rollercoaster in Movie Park Germany is nu echt begonnen. Op de bouwplaats van de lanceerachtbaan Operation Enterprise zijn de eerste baandelen aangekomen. Een scherpe bocht staat al overeind.

Dat is te zien op foto's van fansite Coasterfriends. De onderdelen, afkomstig uit de fabriek van fabrikant Mack Rides, zijn volledig zwart. Het Duitse pretpark heeft het baanverloop van de achtbaan nog niet bekendgemaakt. Wel belooft de directie "een uniek element".

Star Trek: Operation Enterprise opent in 2017. Het wordt de hoogste achtbaan van het park. Tot nu toe was dat de 33 meter hoge hangende achtbaan MP-Xpress uit 2001.





Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be