Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nooit meer een lege telefoon in de Efteling dankzij Efteling-powerbank

26-08-2016, 19.43 uur

Last van een lege telefoon tijdens een dagje Efteling? Geen nood. Het pretpark heeft een speciale Efteling-powerbank op de markt gebracht. Sinds kort worden er in de souvenirwinkels externe batterijen voor mobiele telefoons verkocht.

Dat ontdekte Efteling-fan Eric Rovers. De powerbank van 14,99 euro heeft een 'I love Efteling'-logo, waarbij het hartje is vormgegeven als een paddenstoel uit het Sprookjesbos. Eerder werden er in dezelfde souvenirlijn onder meer keycords, buttons, sleutelhangers, pennen, mokken en telefoonhoesjes uitgebracht.

Begin vorig jaar liet de Efteling nog weten dat er plannen waren voor oplaadstations voor mobiele telefoons. Die zijn tot op heden niet in het park verschenen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be