Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Twee medewerksters Duinrell op heterdaad betrapt bij diefstal

26-08-2016, 21.29 uur

Twee medewerksters van Duinrell kunnen op zoek naar een andere baan. De dames werden deze maand op heterdaad betrapt bij het stelen van geld uit een kassa. Ze waren werkzaam bij de winkels van het Wassenaarse attractiepark, melden ingewijden aan Looopings.

"Ze kregen vervolgens de keuze: of onmiddellijk zelf ontslag nemen of er zou aangifte worden gedaan bij de politie", vertelt een collega van de dieven. De daders kozen eieren voor hun geld en vertrokken 'vrijwillig'.

Een woordvoerder van Duinrell wil alleen bevestigen dat twee vakantiemedewerkers ontslag hebben genomen na "het schenden van de huisregels" en dat er uiteindelijk geen aangifte is gedaan bij de politie.

"De twee personeelsleden hebben zelf geconcludeerd dat het vertrouwen van Duinrell weg was", aldus de voorlichter. "Verder doen we hier omwille van de privacy geen enkele mededeling over."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be